Saturday, 16 June 2012

Gather IPTIM unit Transport

assalamualaikum

halo2n peeps!
 esp to all IPTIM unit gua.....
mungkin dah terlambat nak tulis pasal ni..
tp sha nak tulis gak sebab ni merupakan antara memori yang terindah buat sha...
mule2 kiteorg plan punye lah plan sampai komen dah jadi 500+...
last punye last plan dapat set tarikh on 28th MAY 2012, at TIMES SQUARE, after zohor...

act hari ni ada induction TAWE bagi semua committee TAWE..
tapi abg helos cakap keluar aje!.haahaa..
senior ajar tu ikut aje..haha~

br soleh dah gerak awal sebab katanye nak jmpe member dia..
sha,kak ikin,kak ainaaul,munira,ainnur gerak same dri PJ...
br afiq ngn br amnan pulak gerak same dr gombak...

memula sampai kami cari coolblog..
haha, punye lah susah nak cri.. act xberape gemar ngn TS..
kedudukan kedai dy xmenarik..HAHA~
then, bile budk dr gombak mari, pergi kat tempat bowling..
gather sane...skali dyorg lapa la pulak..
nak makan dulu..punye susah mau cri tempat makan..
last KFC jugak pilihan dyorg..hampeh!



gua snap pic dyorg makan..haha...
.amnan.soleh.afiq.munirah.

lepas makan kami p main bowling...
yang mainnye hanyelah ...
br soleh, br amnan,sha,munirah, kak ikin n kak ainaaul...


ini resultnye... dah la sha terjatuh..hampeh!
  malu kot mse jatuh uh..
tebalkn muke aje.. ag pulak mase uh sume pandang..
nak gelak pon ad..
gune reason demam la mse tu...
worse gile main haritu...
xpenah dpt 90..hampeh!
hihi :P

lepas main ni kiteorg p solat, after that cari hadiah...
sha dapat kak ainaaul..
bagi die frame.
tapi lawa lah frame tu..haha~
sha pulak Afiq yang dapat...
he gve me purse...
haha... terkejut awat dy beli bende ni..
mahal kot.. membazir je.. btw thanks a lot yaw!
hee..
same mcm purse  org yg tgh pakai ni...juz kaler je lain..haha
appriciate it!
len kali belanje lah lagi..wakakaa~

next, gather kat dgn 7e ke monorail...
tukar hadiah then tangkap PIC...


haha~
kenangan!
next time kite buat lagi ye..
mungkin mse 7thn akan dtg ke.. masing2 dah kawen, mesti lawak:P
hahaha!
oklah,, daa sume~
rindu member iptiim~



No comments: