Friday, 18 May 2012

end of SEM 3...

salam alaik..

halo2... lamenye tinggalkan belog ni ...
kesibukan melanda... *hectic life*
bizi dengan study... dengan final..
event2 U.. masalah kehidupan dan kshtn...
now baru berkesempatan nak menghupdate!
bereh dengan SEM3 11/12...

Final pon sudah.. segala event pon dah settle...
alhamdulillah sem ni lebih baik dari sem lepas...
walau sem ni penuh dengan kesibukan dan masalah, namun
ia ku anggap sebagai ujian dalam kehidupan...
"Allah tidak akan menguji sesorg itu diluar batasannya"

cuti pon xlame mane.. dari 8mei-10jun je..
so, sha akan gunakan cuti ni sebaik mungkin INyaAllah...
xlame lagi, mungkin result FINAL akan keluar...
harap sha dapat keputusan yang cemerlang macam ni...
 sebab kalau dapat macam atas ni, ada orang nak belanje...
HAHAHA..yeay! suke2...
tapi apepon, sha belaja ni lillahita'ala...
untuk masa hadapan dan juga keluarga kelak...
doakan kejayaan bersama...
.....................................................................................................................

lepas habis FINAL ritu.. 
sha ngn famili A2-2 dan teman yang rapat keluar p KLCC...
haha.. sje jalan release tension.. 
tension lah kononnye..haha..
rinduu.. nextsem dah xsame bilik da,,sume pecah2...
saje nak suasana baru.. HIHI..
tapi ape pon, ukhwah kami insyaAllah berkekalan...
sayang kauorg,...



hope next sem lebih baik dari sem3...
InsyaAllah...
ok.. enough! see u later!
daa~ wassalam alaik

2 comments:

Anonymous said...

wahh
untung la ad org nk belanje..
gudluck
semoga sem dpn akn lebih cemerlang lgi
insyaAllah :P

DURRAH NUR IMTIYAZ said...

haha...
doakan ea