Sunday, 15 January 2012

UIA ---> stesen gombak--->kl sentral---> stesen imbi---> Times square

salam 'alaik...

rini bersamaan hari sabtu, 14Jan2012...
first weekend sha duk kat UIA Gombak ni... dapat pulak same bilik dengan member...
haha... memang gigal la... 
tapi, InsyaAllah sha akan gunakan kesempatan ni dalam study...

memandangkan stduy week xmula lagi,
so, sha n member2 plan nak kuar... duk Uia je pon bosan gak..
dapat lak sha ni yang kaki jalan...HAHA
SO, kami (sha,yana,huda,izreen,tini,bella,n 3 org kawan huda) plan p TS...
act plan nak main bowling n jalan2..
plus nak cri buku n p MPH book fair kt kl sentral..
so, kami pon siap around 11 pgi...haha.. 
dari mahallah, gather kat blok A... my blok...
then, p tgu bas kat bus stop uia, lalu dekat sport complex female...
dekat ^_^
tgu bas pnye tunggu, adalah bas T231... (UIAM Gombak -LRT Gombak)
penuh bas tu dengan dak CFS yang nak kua..haha
yang seronoknya, mudahlah lau nak kua.. ada bas... much2 better than nilai dulu...
Alhamdulillah...
then sampai stesen gombak, bli tiket/coin ke kl sentral... pastu p nek monorel lak ke imbi...
next to TS...
erm,sdey lah jugak sebab sepanjang perjalanan tu dibayangi dengan memori lama...
tibe2 bergenang air mata... tapi kne cover2 lah sebab member ada..
haha... xpela, biar ia menjadi rahsia dalam kehidupan sha ("_")

setiba kat TS, kiteorang cri tmpat makan...
lapar kot... act time tu pun da pukol aroun 1230...
mmg lunch time pon... cari pnye cari member semue stju nak makan Mcd...

haha.. harap maaf..meje sempit... tu yang bersepah tu..HAHA..

then kami p solat...at level 7...
after that, plan nk main bowling, tapi ada yang xnak katanye xreti la,..
segan la...haha..macam2 ragam :D
laz2, mereka ajak p main theme park... act sha xnak pon sebab dah penah main dah...
tapi, pergi jugak sebab member dah ajak...
byrn rm37 per adult...haha
juz for fun je... walaupun dah lama kenal tapi ni baru 1st time kua ngn dyorg..HAHA

tapi before tu kami ada snap pic bfre main...







muke letih je sume plus pening...

haha...malangnye, kenape tah rini, sha muntah kot mase main... 3kali...
aiyaa, sedey plak... erk, before ni xpun...
ok je... hurm...
whats happen to me?? erkkk~


settle main sume around 5...then p solat jalan2 kt TS sat...
then p KL sentral p kat MPH book fair... pastu balik Uia..
smpai bilek kol 7.45mlm..
haha..walaupun pnt, ada memori ngn kawan...
hope uhkwah yang terjalin berkekalan..
next plan, nak p genting or sunway..HAHA
Kaki jalan :P

dats all from me... wassalam