Sunday, 8 January 2012

new place...

... assalamua'alaikum...

rini hari 1st bermulanya sem3 2012...
insyaAllah, sha akan istiqomahkan azam sha...
thanks kepada "choy" ingatkan... serius sha terharu...
ada juga sahabat2 yang care kat sha yang agak gigal ni..haha~

dari rumah dalam kol 8pagi... then sampai sini kol 10 pagi...
xdalah jauh sangat... sampai2 terus pergi daftar (check in mahallah)
Alhamdulillah, mahallah oke... blok A..
compartmnt pon okey... agak privasi.. insyaAllah mudah untuk mentelaah ilmu...


then, kemas barang2... lepak2 dalam bilik...
around 12 P.m, nak pergi lunch...
keluar UIA, pergi kat Restoran Alkhidmah...
act nak makan nasi Arab kat UIa, but malangnya, kedai tu tutup hari ahad...
so, tu yang keluar tu...

menu hari ni...
ayam
daging

sesi photography wif my famili... as usual,i'm da photographer...HAHA~


OMG!whats happen wif my tudung??? *blushing*

thanks a lot for my sister, along, coz belanja kami makang nasi arab...huhu
next time, jgn lupe belanje cek nasi arab UIA...hee


thats all...
hope, sha dapat tunaikan apa yang diazamkan dalam hati ni..
insyaAllah.. doakan ye semua..
mama, ayah, famili, kawan2,cikgu2 dan sapa2 yang mengenali sha...
AIM : 4flat.. InsyaAllah...

" man jadda wa jada, wa man zaro'a hasoda"

" Allah tidak akan  mengubah nasib seseorang itu selagi dia tidak berusaha mengubahnya sendiri"

wassalam alaik...

4 comments:

Anonymous said...

haha..untung la dh masuk gombak dlu..
focus eh...jgn malas..study btol2,niat kerana Allah..insyaAllah 4flat..hehe cm sedap je nasi tu.. :P

DURRAH NUR IMTIYAZ said...

Insyaallah..thnks k :)
sedap2...heee

Anonymous said...

haha...wc..lapa nie.. :P

DURRAH NUR IMTIYAZ said...

hahaha.. lapa p makan la :P