Friday, 6 January 2012

home--->MC---> TBS--->MID ---> UIA PJ

... salam alaik...

tanggal 4hb Januari, sha terpilih untuk menghadirkan diri ke
induction RAFEST 2012...
kalau ikutkan nafsu, memang la malas...
tapi bila difikirkan, amanah dalam kerja...
niat kerana Allah SWT...

firstly, gerak dari home dalam kol 10... naik bas lak kol 11..
Alhamdulillah, xdala lama sangat nak tunggu mase...
sampai kat TBS dalam pukol 12.45...
then amek tren ke Mid..
after that,  masuk kat mid...


ingat nak makan je kot kat sana... tapi member da ajak duk sana...
sampai2 je, p solat then tgk movie...
cite Alvin and the chipmunks..
bes jugak la cite ni.. kelakar kot... xngantok langsng pun...
haha...
then, pergi jalan2... pergi MPH... sje nak cari novel...
cari punyer cari sampai rambang mata... tp kali ni sha beli novel hilal asyraf..
Terasing dan Matahari... act xminat pon bace.. sje isi masa lapang...
sha suke novel tarbiah sebab at least boleh tambahi lmu serbe sedikit tentang agama...




 pergi makan claypot...
lepas tu solat, n then pergi musical instrment shop...




kat sane sha lebih tertarik dengan gitar...
minat... haha... after that, izzat sje suruh "abg" yang jage uh main piano...
bes! haha...
lepas tu kiteorg pon tunggu la bas nak balik uia...
alhamdulillah, smpai2 tempat bas, bas sampai...
then sampai cfs PJ, terus naik KC 801, then letak barang terus pergi annex 
sebab ad meeting... haha..
gile lah, penat sangat2...
da xlarat dah... jalan je keje... non stop..
tp bes la sebab sha suka jalan2...haha
tdo around kol 1 kot...mmg da xlarat da... hahaa.. tu jela kejadian yang terjadi masa 4hb Jan 2012...
meeting pertama dalam tahun ni...
insyaAllah, dapat laksanakan tugasan dengan penuh dedikasi dan amanah...
biiznillah :D

wassalam...

2 comments:

.izzatzaid. said...

rindu ohhhhh sher. rindu rindu!

CikSHA... said...

kene gather lagi ni.. :D