Friday, 23 December 2011

congrate sume buat calon PMR 2011~

.... apa isu hangat hari ni bagi kanak2 sekolah tingkatan 3 ye? 
haha, semestinya PMR... result keluar kot...


malam semalam penuh wall fb diserabukkan dengan dek rase gelisah para pelajar PMR 2011...
haha... rilex la adek2 oi..
cool je...dun worry lah... xperlu frust menonggeng ok if result xberapa nak cemerlang...
apepon yang anda dapat, jangan lupe say thanks to HIM ok?
ALLAH maha mengetahui akan sesuatu yang kamu tak tau... =)
DIA telah aturkan yang terbaik buat kalian... DIA bagi ape yang kamu perlukan bukan ape yang kamu mahukan...
so, REDHA ok adek2? anda dah usaha, doa dan tawakal kan?
so, time to get da result =)

.tahniah lah kat my little sister, EBY dapat result cemerlang... bersyukur ok?
tp jangan honey moon lak ye nextyear! SPM bagi gempak lagi ok =)
nanti ayah belanja macam2 lagi... xkan xnak kot =)

then, wanna to say congrate kt adek angakt yang comel ni ---> sharina aqilah n bella...
name lebih kurang je kan...
dapat 8a 1b kan? oklah tu dek... nanti akk bg hadiah ok... insyaAllah =)
dun b sad ok?
SPM buat terbaik ye! sayang kamu adek!

next kat anak buah ku... dan kazen yang lain...
IMRAN, mira n abby...yang dapat result cemerlang tu tahniah ye!
but yang kurang tu,, dun worry =) jgn sedih2... PMR bukan segalanya ok?
gagal sekali xbermakna gagal selamanya ye =) SPM tu penting...
menentu hala tuju tu ....

and congrate gak kat all junior SKKSMKA Sharifah Rodziah ye =)
100% lulus kan? bgos mengekalkannya... dan diz year 87 stret A kan...
tahniah2... bangge sebagai akak sekolahh
alfun syukran kat guru2 yang byk berjsa kepada kami supaya menjadi insan yang berguna dunia akhirat...
adek2, yang dah berjaye tu, jgn lupe say thnks kt ALLAH, parents, guru dan kawan2 ye...
tanpa doa dan sokongn mereka siapalah kita... 

..teruskan usaha anda pada masa akan datang ye...
never give up ok!
"man jadda waja, wa man zaro'a hasoda "






2 comments:

Anonymous said...

wahh...tahniah la kt adek die..
suh usaha lebih sket.. :P

DURRAH NUR IMTIYAZ said...

INSYAALLAH... DA TU REZEKI DIA